Underhållsbrodukter, battreiladdare

Optimate battreriladdare är ledande på markanden och har vunnit priser för sina nytänkande laddare. Ofta är Optimate föst för att sedan kopieras eller försöka kopieras av andra.

Optimate 4 är en självgående batteriladdare med ett flertal avancerade program. B.la avsulfatering, djupladdning, underhållsladdning. Optimate 4 kopplas in för att sedan kunna stå i dygn eller veckor och själv underhålla batteriet. Ett måste till motorcykeln, ATV'n eller snöskotern. Levereras med snabbkontakt för fast montering på batteriet.

 

Optimate har ett flertal tillbehör som 12V uttag, snabbkontakter, mm.

 

Ultra Glozz Super polish.Wax och polermedel av bästa kvalitet. Testat på bil, båt, mc, krom, lack med bästa resultat. Lättarbetat och mycket hållbart. hållbart. Ett av marknadens absolut bästa produkter. Privinnande i flertal tester. Ett måste för mc åkaren.

0,25L eller 0,5L.

 

Ultra Glozz vinyl. Rengör, skyddar och bevarar gummi, vinyl och läder. Återskapar materialets naturliga glans ochskyddar mot solens UV strålar. 0,25L

 

Motul Shine &Go är ett snabbputsmedel för den sista finnishen. Sprayas enkelt på och poleras med trasa. Mycket fin lyster erhålles.

Motul Brake Cleaner är ett extremt bra rengöringsmedel framtaget för rengöring av bromskomponenter. Kan med fördel användas överaltt där smuts och oljor skall bort.