Powercommander & Dynojetkit

Powercommander är en insprutningsbox som gör det möjligt att "mappa" in motorn med hjälp av dator och bromsbänk. Man får unika bränslekurvor som gör att man får rätt bränsleblandning i alla varvtal och spjällägen. Det ger bättre gassvar, mer effekt och vridmoment och i många fall lägre bränsleförbrukning men framförallt mår motorn bättre och man riskerar ej dyra motorskador. Ett måste vid byte av avgassystem och luftfilterkit. Powercommander V är den senaste och vanligaste modellen.

 

Power Vision är Dynojets senaste Powercommander med en hel del finnesser. Monteras med fördel på styret. Förutom Powercommanders vanliga funktioner kan man växla mellan flera olika kurvor. Erhålla motordata och mycket mer.

 

Powercommander Air/fuel gör det möjligt att köra med lambdasonder och få closed loop. Powercommandern mappar då in sig själv efter ett fastställt air/fuel värde i realtid. Alltid rätt bränsleblandning.

 

Dynojetkit är Dynojets första och stora produkt. Kitten är kompletta ombestyckningskit för förgasarmotorer och finns till de flesta modeller. Många kit finns i steg 3 för utbyte av luftfilter och modifiering av luftburkar. Dessa gör det möjligt att få rätt bränsleblandning vid avgassystemsbyte eller trimning. Dessutom får man ett betydligt bättre gassvar.